Vier je feestje in de Heeren!

Verjaardag, receptie, bruiloft etc., voor elke gelegenheid verzinnen wij een arrangement op maat, zodat jij een onvergetelijke avond hebt.

Je kan ons bereiken via 0299 414180, info@cafedeheeren.nl
of via onderstaand formulier...

Een geheel verzorgde avond,

speciaal naar je wensen!

Heb je iets te vieren? Vier het in café De Heeren! Met een groepje of een besloten feest, wij kunnen voor jou een leuk arrangement bedenken, ook op vrijdag en zaterdag. Je verjaardag, receptie, trouwerij, receptie, het maakt niet zoveel uit; we bedenken altijd iets op maat.

Voor meer info:
Vul het formulier in hieronder, bel 0299 414180 of vraag aan de bar naar Suus!

Een besloten feestje in de Heeren

Al vanaf 35 personen kan een feestje besloten zijn, bijv. van 20:30 tot 0:30 uur (4 uur), dus bel 0299 414180 voor meer informatie.

(Voorbeeld) arrangement

Je kan kiezen voor een arrangement, t.w.v. €27,50 p.p., inclusief (speciaal) bier, wijn, fris, koffie, thee, Jenever, Vieux en Bessenjenever. Voor Bacardi, Wodka e.d. rekenen we een (kleine) meerprijs.

In dit arrangement zit inbegrepen:

  • Nootjes,
  • 1 x kaas en worst,
  • 2 x een bittergarnituur

Turven

Het is ook mogelijk te turven, dan wordt er geschreven wat er wordt besteld en spreken we alleen vantevoren de prijs van de evt. Hapjes af. Dan kun je bijvoorbeeld ook aan een schaaltje haring denken, yakitori of een wrap met carpaccio, seranoham of zalm en roomkaas, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Die hapjes spreken we vantevoren met elkaar af, uiteraard kun je ook dan voor bitterballen kiezen.

Extra's
Je kan ook het arrangement kiezen en dat iets uitbreiden met wat luxere hapjes.

Muziek
Voor wat betreft de muziek kunnen we ook een dj voor je regelen, die kosten komen er dan bij. Wij kunnen ook de muziek van achter de bar verzorgen, dan zijn er geen extra kosten.

Neem contact met ons op

Voor meer info kan je ons altijd bellen via 0299 414180 of laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op: