Geef je feestje in de Heeren

Verjaardag, receptie, bruiloft etc., voor elke gelegenheid verzinnen wij een arrangement op maat, zodat jij een onvergetelijke avond hebt.

Je kan ons bereiken via 0299 414180, info@cafedeheeren.nl of via onderstaand formulier...

Een geheel verzorgde avond

Speciaal naar je wensen!

Een besloten feest, wij kunnen voor jou een leuk arrangement bedenken, ook op vrijdag en zaterdag. Je verjaardag, receptie, trouwerij, receptie, het maakt niet zoveel uit; we bedenken altijd iets op maat. Tot 30 (binnen) of 50 personen (terras) kan een feestje besloten zijn, bijv. van 18:00 uur t/m 22:00 uur.

Voor meer info:
Vul het formulier in hieronder, bel 0299 414180 of vraag aan de bar naar Suus! 

Arrangement (voorbeeld)

Je kan kiezen voor een arrangement, t.w.v. €27,50 p.p., inclusief (speciaal) bier, wijn, fris, koffie, thee, Jenever, Vieux en Bessenjenever. Voor Bacardi, Wodka e.d. rekenen we een (kleine) meerprijs.

In dit arrangement zit inbegrepen:

  • Nootjes,
  • 1 x kaas en worst,
  • 2 x een bittergarnituur

Turven

Het is ook mogelijk te turven, dan wordt er geschreven wat er wordt besteld en spreken we alleen van tevoren de prijs van de evt. hapjes af. Dan kun je bijvoorbeeld ook aan een schaaltje haring denken, yakitori of een wrap met carpaccio, Serano ham of zalm en roomkaas, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Die hapjes spreken we van tevoren met elkaar af, uiteraard kun je ook dan voor bitterballen kiezen.

Extra's

Je kan ook het arrangement kiezen en dat iets uitbreiden met wat luxere hapjes of bijvoorbeeld een extraatje aan het einde.

Oh ja, de regeltjes...

We vragen je om plaats te nemen aan een tafel en lekker te gaan zitten. Je hoeft niet naar de bar te lopen, want dat doen wij voor je en zorgen ervoor dat je van alle gemakken voorzien bent. Wij verwachten van jou en de gasten dat ze gezond zijn en geen neus- en/of keelklachten of koorts hebben, en geen huisgenoot hebben die besmet is met het coronavirus  

Neem contact met ons op

Voor meer info kan je ons altijd bellen via 0299 414180 of laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op: